Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

Mari Cruz Barón, al jurat que ha coronat Samuel Suárez com a campió d’Espanya de fleca artesana

L’asturià Samuel Suárez ha guanyat el Campionat d’Espanya de Fleca Artesana, organitzat per la Confederació Espanyola de Fleca, Pastisseria, Brioixeria i Afins (CEOPPAN) en el marc d’InterSICOP. Ho ha fet després de quatre dies de competició en els que s’ha imposat en la classificació final al valencià Adrián Muñoz i al gadità José Antonio Cerpa, que han quedat finalistes.

Al Jurat que ha decidit el podi final ha estat present l’Escola de Flequers Andreu Llargués, de la mà de la seva subdirectora, Mari Cruz Barón. La resta de membres del jurat són Jesús Sánchez (president), , José Roldán, Francisco Recio i el campió sortint, Daniel Flecha. El lliurament de premis ha comptat amb l’assistència de la Directora de InterSICOP, José Sánchez; els responsables comercials de SALVA, Urtzi Llordés i Vicente Mir; l’administrador de DISPAN, Francisco Roura; el president honorífic de la Unió Internacional de Fleca, Pastisseria, Brioixeria i Afins, Antonio Arias, i el President de CEOPPAN, Eduardo Villar.

En aquesta ocasió, l’organització ha inclòs, a part dels premis als tres primers classificats, sis reconeixements especials:
Millor Pa de Massa Mare: Diego Marín (Tenerife)
Millor Conjunt de Panets: Adrián Muñoz (València)
Millor Conjunt de Brioixeria: Samuel Suárez (Astúries)
Millor Snack Salat: Samuel Suárez (Astúries)
Millor Actitud, Implicació i Companyonia durant tot el Campionat: Antonio García (Castelló)
Millor Peça Artística: Desert