Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

Mickaël Martinez torna a la nostra Escola per compartir la seva brioxeria creativa

L’Escola de Flequers Andreu Llargués acollirà, els propers 3 i 4 de maig, una nova visita d’un mestre flequer internacional de reconegut prestigi dins de la programació de master classes a càrrec de figures de la fleca mundial. Es tracta de Mickaël Martinez, qui impartirà una formació centrada en la brioixeria creativa.

En el decurs d’aquesta master class, dedicada íntegrament a la brioixeria fina i productiva i que ja es va fer el passat mes de novembre, els alumnes aprendran a desenvolupar de manera eficaç i senzilla diferents formes i sabors de diversos productes de brioixeria a través de tècnica i receptes fàcils de reproduir en l’empresa, i sobretot, de manera rendible. L’èmfasi estarà en l’equilibri entre el gust i la part visual.

Mickaël Martinez és cap forner d’un prestigiós hotel del sud de França on es dedica a elaborar pans per als diferents restaurants, amb Estrelles Michelin. També s’encarrega de la brioixeria de la secció d’esmorzars i brunch de mig dia, amb la màxima exigència de qualitat i excel·lència en el producte i les elaboracions.

Les places són limitades. Per reservar plaça o demanar més informació, cal escriure a formacio@gremipa.com.