Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

Nova farina d’Ylla per a la Pinsa Romana

Heu sentit a parlar mai de la Pinsa Romana? Segur que si, perquè és una elaboració italiana molt popular. Però què és la Pinsa Romana? És una elaboració italiana que està entremig de la «pizza al taglio» (pizza al tall i fornejada en motlle) i la «pizza alla palla» (massa estesa sobre una pala), té forma ovalada i una massa lleugera i cruixent, amb l’interior molt esponjós i els costats cruixents.

És per això, que des de Farines Ylla 1878 han elaborat una farina especialment pensada per a elaborar la Pinsa Italiana. Aquest producte és perfecte per pizzeries, però també per qualsevol establiment que vulgui oferir aquest tipus d’elaboració.

Les principals avantatges d’aquesta farina són:

– Absorbeix fins a un 90% d’hidratació.

– La malla glutinica es desenvolupa perfectament, cosa que permet que la bola tingui una bona estructura i elasticitat.

– Serveix per amassats directes i indirectes.

– En la maduració desenvolupa una aroma única, gràcies a la barreja dels grans.

– En la cocció ens deixa una crosta cruixent i uns alvèols característics de la teglia romana, amb una gran esponjositat i suavitat en l’interior.

Noticies relacionades

Amb el suport de: