Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

Noves dates pels cursos intensius d’especialització

Aquest novembre i desembre, nous cursos intensius d’especialització en pans artesans i brioixeria artesana

La fleca està en constant adaptació als gustos i necessitats dels seus clients, que cada vegada demanen més varietat i artesania als seus forns. Això obliga els flequers a formar-se contínuament per poder incorporar nous productes i millorar les seves tècniques d’elaboració artesana, però al dia a dia a l’obrador els deixa poc temps per assistir a cursos de llarga durada. L’Escola de Flequers Andreu Llargués és plenament conscient d’aquesta realitat i per això programa interessantíssims cursos d’especialització en diversos tipus de productes, que tenen un caràcter intensiu, per tal d’aprofitar al màxim el temps de formació.

Dos bons exemples d’això son el Curs Intensiu d’Especialització en Pans Artesans i el  Curs Intensiu d’Especialització en Brioixeria Artesana, que tindran lloc aquest mes de novembre i desembre.El director de l’Escola, Yohan Ferrant, és l’encarregat de dirigir aquests cursos intensius teòric-pràctics, enfocats a aprofundir en l’excel·lència de les tècniques d’elaboració de pans artesans i brioixeria. Aquestes formacions s’han adreçat a professionals interessats a perfeccionar les tècniques d’elaboració de fleca i brioixeria per avançar amb excel·lència en la seva pràctica professional.

Així doncs, aquests cursos intensius, de 30 hores de durada distribuïdes en 5 sessions, estan dirigits a aquells forner sque no poden assistir a formacions de llarga durada però que volen millorar les seves tècniques d’excel·lència.

El proper 27 de novembre arrencará un curs d’especialització intensiu de Pans Artesans, i del 4 de desembre al 13 de desembre es celebrarà l’intensiu de Brioixeria Artesana. 

Per a més informació, contacteu amb el departament de formació.

Noticies relacionades