Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

Oferta d’oli a preus especials per a agremiats

Els forners socis del Gremi de Flequers de la Província de Barcelona poden accedir a una oferta  d’oli a preus especials, fruit de l’esforç del Gremi en buscar sempre l’interès dels agremiats, i en especial ara que el preu de l’oli està incrementant, afegit al problema de la manca d’estoc.

Els agremiats interessats poden accedir a aquesta oferta clicant aquí. El Gremi recomana no demorar la comanda, per la qual cosa s’ha de contactar amb:
EXTERNAL SERVICES
Sr. Claudi Rivera
Tel.: 657.844.602
Mail: info@externalservices.net

Per gaudir de les diferents ofertes, en el moment de contactar, us haureu d’identificar com a agremiats del Gremi de Flequers de la Província de Barcelona.

Nota: La relació comercial s’estableix entre l’empresa compradora i la comercialitzadora i/o els proveïdors dels diferents productes i/o articles, que són empreses totalment externes i independents al Gremi de Flequers de la Província de Barcelona. En conseqüència, el Gremi no es fa responsable ni assumeix cap responsabilitat respecte dels possibles incompliments en els terminis d’entrega o qualitat dels productes i/o articles adquirits, ni respecte de qualsevol altra contingència que es pugui produir.