Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

«Oh lá lá», el manual flequer de Yohan Ferrant ja està a la venda

 

El director de l’Escola de Flequers Andreu Llargués i mestre forner, Yohan Ferrant, presenta el seu llibre de receptes “Oh lá lá”. Una obra en la qual aprofundeix en els ingredients i processos clau de l’ofici forner, de manera que el professional pugui dissenyar una oferta de pans i brioixeria amb personalitat i de primer nivell.

Yohan explica que “després de tanta feina, amb la COVID entremig, problemes i milers de viceversa”, per fi el seu manual de fleca surt a la llum, de la mà de l’editorial “Books for chef”.

Una obra magistral fornera

Oh Là Là!, és manual pràctic que recorre les claus per a dominar el món de les masses. Són 334 pàgines perfectament estructurades plenes de receptes de pa, brioixeria, panettone, brioix, i molt més, perfecte per acompanyar-te i ajudar-te a crear i gaudir dels productes i les millors tècniques.

Una obra que transmet la passió d’un dels millors mestres flequers de l’època, que va carregada de receptes, explicacions detallades, amb consells i reflexions imprescindibles. “El mestre forner Yohan Ferrant porta des dels 13 anys acumulant coneixement i experiències entorn de les masses. No sols ha passat per obradors de prestigi en diferents llocs de França, sinó que ha treballat tant en un restaurant gastronòmic anglès com per al Lord Major de Londres. A més d’obtenir grans resultats en campionats internacionals, des de 2016 Ferrant ocupa el lloc de director de la Baking School Barcelona Sabadell, un centre pel qual passen alguns dels més destacats professionals de la fleca.”, descriu l’editorial.

Mans a la massa

El llibre bilingüe (espanyol i anglès) està estructurat en cinc grans blocs per poder gaudir d’un ofici tan complex com fascinant.

Comença fent un recorregut pràctic per tots els ingredients que intervenen en fleca, responent a preguntes clau sobre farines, el paper de la sal o la massa mare i s’endinsa a explicar detalladament els processos de la fleca com les coccions, reposos, talls, etc.

A partir d’aquí, inicia un conjunt de receptes forneres -més de 24 referències-, dividides en quatre apartats: pans comercials, pans amb valor nutricional afegit, pans especials i de terroir, i pans artístics. Als següents blocs, podràs gaudir de les millors tècniques per realitzar panettones de tota mena; aprofundir en el brioix, analitzant els punts clau per a aconseguir un bon resultat i declinant aquesta massa en diferents formats, i endinsar-te en el magnífic món de les masses fullades i el seu potencial creatiu, amb els consells del millor mestre.

 

Ver esta publicación en Instagram

 

Una publicación compartida de Yohan Ferrant (@yohanferrant)