Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

Presentat a la nostra Escola el documental ‘Objectiu: Mondial du Pain’

Aquesta setmana s’ha presentat a l’Escola de Flequers Andreu Llargués el documental ‘Objectiu Mondial du Pain’, dirigit per Abel Rosado sobre la fita aconseguida pels exalumnes del Màster en Fleca Artesana d’Excel·lència, Enric Badia i Marta San José, entrenats per a aquest prestigiós certamen pel director de l’Escola, Yohan Ferrant.

El documental mostra el procés de la seva preparació i participació al Mondial du Pain, en el que van quedar subcampions, assolint una fita històrica que va deixar bocabadada la fleca mundial.

L’auditori de Cal Molins ha acollit la projecció del documental, i a continuació els protagonistes han explicat la seva experiència personal. Posteriorment, els assistents han pogut compartir amb ells una estona i degustar alguns dels productes presentats al Mondial.

«Des del Gremi i l’Escola, m’han donat molta llibertat i he pogut fer el que he volgut, sempre respectant la història», assegura Abel Rosado. «Hem enregistrat 30 hores de material i ha estat difícil retallar per fer un documental de hora i mitja», afegeix. «Durant el Mondial en tot moment vaig tenir el feeling de que guanyarien. Ningú esperava que Espanya obtingués un bon resultat, però tenien una energia guanyadora que es podia sentir», indica.

«Era necessari aquest documental, hem donat molt amb l’Escola i això s’ha de transmetre al públic en general», reflexiona Ferrant. «Reflexa molt bé la passió i la feina que hem posat, que són els secrets del nostre èxit. Amb aquest documental a Youtube, podrem atreure a més joves a la fleca d’excel·lència», valora.

Podeu veure el documental aquí: