Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

Professionals en formació busquen fleques per fer pràctiques

Els agremiats interessats a acollir alumnes en pràctiques dels Certificats de Professionalitat de Fleca i Brioixeria i de Confiteria i Pastisseria ho poden demanar al Gremi.

El Gremi de Flequers de la Província de Barcelona i l’Escola de Flequers Andreu Llargués són molt conscients de la manca de professionals qualificats que afecta la fleca, i és per això que programen tots els cursos possibles de formació de nous professionals.

En aquest punt, una de les fòrmules formatives d’iniciació més exitoses és la dels Certificats de Professionalitat, consistent a cursos adreçats principalment a desocupats i impartits per professionals amb gran reconeixement i experiència en el sector, amb l’objectiu de formar professionals forners per a les tasques relatives a l’elaboració de peces de pa i brioixeria i de confiteria i pastisseria, aplicant les tècniques adequades i respectant les normatives legals vigents, així com les de seguretat i higiene en el treball i les higiènic-sanitàries i ambientals. En definitiva, es tracta de donar cobertura a la principal demanda de perfils professionals del sector en fleca i pastisseria, formant nous treballadors capaços de responsabilitzar-se de la producció

Dins del programa d’aquestes formacions, els alumnes han de fer 80 hores de pràctiques en empreses. Per això, els agremiats son els primers que tenen accés a aquesta borsa de treballadors en pràctiques.

Les fleques interessades en acollir alumnes en pràctiques per contribuir a la seva formació, només han de contactar amb el Departament de Formació del Gremi a través del correu electrònic formacio@gremipa.com o trucant al 93 487 18 18

Noticies relacionades

Amb el suport de: