Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

Puratos presenta Sparkalis, una incubadora alimentària de forn, pastisseria i xocolata

Aquesta iniciativa de Puratos oferirà inversions directes a projectes centrats en productes d’origen vegetal, fermentació i digitalització del sector.


Puratos, multinacional d’origen belga que ofereix solucions de matèries primeres de fleca, pastisseria i xocolata, acaba de presentar Sparkalis, una incubadora d’empreses emergents FoodTech de fleca, pastisseria i xocolata.
Aquest projecte té com a objectiu donar suport al desenvolupament de productes, serveis i ingredients innovadors de fleca, pastisseria i xocolata, així com impulsar la col·laboració amb empreses emergents i pimes del sector. Sparkalis ofereix suport a empreses tecnològiques de fleca, pastisseria i xocolata a través d’inversions directes perquè idees innovadores, que moltes vegades no tenen suport en les seves fases inicials, puguin desenvolupar-se i convertir-se en productes tangibles. Aquesta incubadora per a empreses FoodTech acompanyarà, des de la idea inicial fins al desenvolupament del producte, a aquelles empreses emergents que se centrin en el desenvolupament de productes d’origen vegetal, la fermentació i la digitalització del sector.

Contribuir al desenvolupament de professionals de sector

Una xarxa global de més de 100 experts de Puratos seran els encarregats d’avaluar els projectes i assessorar personalment a les empreses emergents més prometedores. L’objectiu és maximitzar l’èxit del projecte, aprofitant l’experiència de Puratos, per impulsar idees innovadores que puguin contribuir al desenvolupament de professionals de la fleca, pastisseria i xocolata. Les noves empreses emergents sorgides de Sparkalis tindran suport en el desenvolupament de productes, suport en requisits regulatoris i oportunitats de capacitació. Així mateix, la companyia els donarà accés al programa ‘Taste Tomorrow’ de Puratos, el programa actiu més gran de món per investigar noves tendències sobre el comportament dels consumidors locals i globals.