El passat mes de març, el saló Mobac de Tòquio va acollir la tercera i quarta edició del “Best of Mondial du Pain”, la competició que enfronta als millors classificats del Mondial du Pain.
En aquesta competició, l’Enric Badia i la Marta San José juntament amb el Yohan Ferrant, es van enfrontar al repte més gran de la seva professió, després de fer història en el 8è Mondial du Pain celebrat a França l’any 2021.
Dins d’aquest saló Mobac, també va participar el Yohan Ferrant, juntament amb el seu “commis” i també formador de l’Escola Matt Valette, representant a França.
Durant tot el 2022 i part del 2023, els quatre flequers s’han preparat a les instal·lacions de la nostra escola de Sabadell, on han treballat conjuntament per fer història en la fleca mundial, espanyola i catalana.
Es per això que ara podeu veure els resultats de tot el procés de preparació i la participació en la competició de Tòquio, en un mini documental dirigit per l’Abel Rosado, i que es publicarà al canal de YouTube de la Baking School Barcelona Sabadell, on els seus protagonistes explicaran la seva experiència, els reptes i desafiaments que han hagut de fer front.
Podeu visualitzar el documental al següent enllaç