Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

Slim Globe, la màquina especialitzada per a masses delicades

Sermont presenta el model Slim de Daub, una màquina especialitzada en masses delicades. Aquesta maquinària combina l’experiència des de 1902 amb les exigències del mercat internacional actual.

Igual que un bon forner artesanal, Daub integra tots els processos de producció i cuida meticulosament tant la qualitat com l’estètica.

El model Slim de Daub és la millor màquina volumètrica del mercat, ja que combina precisió i delicadesa mitjançant un pistó volumètric que treballa al buit. La divisió es realitza sense pressionar la massa, deixant intacta l’estructura. Durant aquest procés, Daub ens garanteix una estricta regularitat de pes i constància en la textura.

Globe és una extensió del model Slim de Daub que necessites si busques boleiar les peces. Globe és una cenyidora integrada a la Slim amb diferents combinacions d’infinitat i tambor que garanteixen la possibilitat de treballar amb una infinitat de volums i pesos. El tambor transparent no sols és impactant visualment, sinó que també garanteix no deixar traces entre varietats.

Daub Slim Globe, amb les seves combinacions de mesures de tremuja, pistó, infinitat i tambor, assegura que, amb la menor grandària de la indústria, tinguem la millor divisòria del mercat ajustada a les necessitats de cada obrador per a treballar amb masses de pa, coques, galetes, masses amb ensopecs, humides, delicades… Aquesta màquina està disponible en exclusiva en Sermont S.A.