Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

Toni Vera imparteix un curs sobre pastissos de viatge la setmana que ve a la nostra Escola

El prestigiós pastisser i brioixer Toni Vera, recent guanyador del Concurs al Millor Croissant Artesà de Mantega d’Espanya per tercera vegada i professor de l’Escola de Flequers Andreu Llargués, impartirà la setmana que ve un interessant curs sobre ‘Pasta de full per a pastisseria fresca i pastissos de viatge’

El curs, adreçat a professionals i 100% subvencionat, tindrà lloc els dies 26 i 27 d’octubre de 15:30 a 20:30 hores, amb un total de 10 hores de formació. Es centrarà en la massa de pasta de full, un dels productes més polivalents que tenim en el nostre ofici. En el decurs de la formació, Vera mostrarà com elaborar una massa de pasta de full de mantega amb farina T80, molt saludable i de qualitat.

Es realitzaran dos tipus d’elaboracions, una més enfocada a la pastisseria fresca de cap de setmana, i una altra enfocada als pastissos de viatge, amb elaboracions com: banda de fruita natural, banda de nata i maduixes de bosc, corona de nata, milfulls de nata, pastís de poma, productes d’impuls i palmera.

Noticies relacionades

Amb el suport de: