Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

Toni Vera guanya el seu tercer Concurs al Millor Croissant Artesà de Mantega d’Espanya

Toni Vera, professor de l’Escola de Flequers Andreu Llargués, ha guanyat per tercera vegada el Concurs al Millor Croissant Artesà de Mantega d’Espanya, organitzat per l’Escola del Gremi de Pastissers de Barcelona i que recentment ha celebrat la seva XV edició.

Vera, que ja va guanyar aquest concurs en les edicions de 2016 i 2019 i ha participat en representació de la pastisseria Canal de Barcelona, s’ha imposat a més de 50 contrincants, tots ells artesans procedents de tota Espanya. El concurs ha consistit en la presentació de 12 croissants fets en el mateix dia, seguint unes estrictes pautes, que un jurat professional ha valorat mitjançant un tast a cegues.

Vera és un jove i apassionat pastisser que va iniciar la seva trajectòria professional l’any 2003. És formador habitual de la nostra Escola, on imparteix regularment classes al Certificat de Professionalitat de Pastisseria i Confiteria, a més de cursos de formació contínua per a professionals dedicats a diverses matèries relacionades amb la pastisseria i brioixeria., com ara croissant, panellets, pasta de full, troncs de Nadal, pastisseria d’estiu, productes de venda per impuls, tortell de reis, masses fullades, etc.