Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

Tot a punt per a la celebració del Concurs Millor Pa de Pagès Català 2021

La final se celebrarà a la ciutat empordanesa de Figueres, el 2 d’octubre, en un acte obert al públic i amb un jurat en el qual hi seran representants del Gremi de Flequers de la Província de Barcelona.

 

 

El Concurs Millor Pa de Pagès Català de l’any ja té data: la gran final se celebrarà el pròxim 2 d’octubre, a la ciutat de Figueres. Però, prèviament, el dimecres 7 de juliol, el Consell Regulador ha convocat l’eliminatòria per designar els/les finalistes d’aquest certamen.

Després d’un any en blanc per la suspensió de l’edició anterior, a causa de la pandèmia de la Covid-19, enguany es preveu una important participació. Un bon nombre de flequers artesans competiran en la semifinal que, en aquesta ocasió, tindrà lloc a l’Escola de Flequers Xavier Vilamala. El seu objectiu serà arribar a la final i aconseguir el títol que actualment ostenta el guanyador de l’edició anterior, Andreu Bertran, del Forn Mistral de Barcelona.

Només cinc finalistes passaran a la final del Concurs

D’aquesta eliminatòria prèvia se seleccionaran els cinc finalistes que competiran a la capital de la comarca de l’Alt Empordà pel títol. L’acte es farà a l’Auditori Convent dels Caputxins, un espai renovat que va començar la seva activitat a la primavera de 2015, després de la seva rehabilitació.

Com ja és tradicional, la final del Concurs serà un esdeveniment obert al públic que podrà seguir en directe la deliberació del jurat, format per experts com: Andreu Llargués, president del Gremi de Flequers de la Província de Barcelona, i el mestre pastisser Toni Vera, professor de l’Escola Baking School Barcelona Sabadell i guanyador en dues ocasions del Concurs al Millor Croissant Artesà de Mantega d’Espanya, en representació del nostre Gremi. A més, els assistents podran conèixer els finalistes i gaudir de moltes sorpreses.

Noticies relacionades

Amb el suport de: