El 5 i 6 d’octubre, José Roldan impartirà una master class 100% subvencionada de “Brioixeria creativa”
El Gremi continua amb formació d’alt nivell per gaudir de l’excel·lència de la fleca i la passió del pa. La propera Master Class “Brioixeria creativa. Els secrets del preparador de l’equip de Las Espigas”, es realitzarà els pròxims dies 5 i 6 d’octubre, de la mà de Jose Roldan, guanyador de nombrosos concursos i actual preparador de l’equip de “LAS ESPIGAS”.
En aquesta Master Class José Roldan ensenyarà diferents elaboracions creatives i molt visuals, tant de full com de brioix, les seves diferents fases i l’execució de les peces. Tot des de la perspectiva d’una producció pràctica i eficient.
És una formació dirigida als professionals que desitgin gaudir de l’excel·lència en la fleca i millorar la tècnica d’elaboració de les peces.
La Master Class s’organitza en dues sessions de 10 hores en total, de 15:30 a 20:30h, a l’Escola de Flequers Andreu Llargués – Baking School Barcelona.
Encara sou a temps d’apunar-vos a aquesta formació d’excel·lència 100% subvencionada.
Per a més informació dirigir-vos a:
Departament de Formació del Gremi
Montse Ruiz/ Silvia Zaragoza/ Sonia Teller
Tel.: 93.487.18.18
formacio@gremipa.com