Search
Close this search box.

Tot a punt per la master class de “Brioixeria creativa”

El 5 i 6 d’octubre, José Roldan impartirà una master class 100% subvencionada de “Brioixeria creativa”

 

El Gremi continua amb formació d’alt nivell per gaudir de l’excel·lència de la fleca i la passió del pa. La propera Master Class Brioixeria creativa. Els secrets del preparador de l’equip de Las Espigas, es realitzarà els pròxims dies 5 i 6 d’octubre, de la mà de Jose Roldan, guanyador de nombrosos concursos i actual preparador de l’equip de “LAS ESPIGAS”.

En aquesta Master Class José Roldan ensenyarà diferents elaboracions creatives i molt visuals, tant de full com de brioix, les seves diferents fases i l’execució de les peces. Tot des de la perspectiva d’una producció pràctica i eficient.

És una formació dirigida als professionals que desitgin gaudir de l’excel·lència en la fleca i millorar la tècnica d’elaboració de les peces.

La Master Class s’organitza en dues sessions de 10 hores en total, de 15:30 a 20:30h, a l’Escola de Flequers Andreu Llargués – Baking School Barcelona.

Encara sou a temps d’apunar-vos a aquesta formació d’excel·lència 100% subvencionada.

Per a més informació dirigir-vos a:

Departament de Formació del Gremi
Montse Ruiz/ Silvia Zaragoza/ Sonia Teller
Tel.: 93.487.18.18
formacio@gremipa.com

Noticies relacionades

Amb el suport de: