Search
Close this search box.

Tot sobre el registre sanitari, al Gremi

La Baking School Barcelona Sabadell acollirà properament un curs de seguretat i higiene alimentària centrat en ‘APPC, documentació i tràmits (registre sanitari)’.

Aquesta formació, de 10 hores de durada, tindrà lloc els dies 14, 16 i 21 d’octubre 16:00 a 19:20 hores a la seu del Gremi de Flequers de la província de Barcelona, amb l’objectiu de donar llum als aspectes normatius d’aquesta matèria des d’un punt de vista pràctic, contextualitzant-lo amb la realitat de les fleques i intentant donar resposta als diferents dubtes que puguin sorgir.

I és que l’activitat alimentària a la fleca va lligada al compliment d’un marc normatiu que en ocasions es desconeix o que, coneixent-lo, no sabem si cal o no aplicar. D’altra banda, hi ha aspectes relativament nous que cal recordar com és la Norma de Qualitat del pa amb l’entrada en vigor a l’Abril del 2022 del contingut màxim de sal al pa;  la cultura de la seguretat alimentària, sense oblidar-nos dels plans d’autocontrols que són una sèrie d’activitats necessàries per prevenir i controlar els perills sanitaris i que cal per acreditar que es compleixen totes les condicions que garanteixen la seguretat dels aliments.

Totes aquestes matèries seran abordades per Elisa Soto, llicenciada en Ciència i Tecnologia dels Aliments (UB) i màster en Gestió de la Qualitat en l’empresa Agroalimentària ICT (UB), amb més de 20 anys d’experiència en el sector de l’alimentació com a responsable de qualitat en empreses alimentàries i en l’actualitat com a assessora en matèria d’higiene i innocuïtat alimentària.

Noticies relacionades

Amb el suport de: