Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

Tot sobre els blats espanyols de biodiversitat, a l’Escola

Assistents master class

 

La ‘master class’ sobre ‘Els Pans de la Ceres Hispànica’ analitza varietats com ‘Florencio Aurora’ i ‘Senatore Capellum’.

 

L’Escola de Flequers Andreu Llargués va acollir el passat mes de març una interessant master class sobre ‘Els Pans de la Ceres Hispànica’ a càrrec de tres mestres flequers amb amplis coneixements sobre blats de biodiversitat.

Tres mestres, un taller

El Yohan Ferrant, director de l’Escola, premi al Millor Pa Biològic del Món i guanyador del Mundial 2019 amb la Selecció Francesa de Fleca, és un dels mestres que van impartir el curs.

Li van acompanyar el mestre flequer de Bargas (Toledo) Antonio Cepas, molt compromès amb la qualitat en la fleca, i el saragossà Carlos Moreno, soci de Despelta, petita companyia que aposta per buscar alternatives als cultius convencionals per fer valdre l’activitat rural, sempre amb principis ecològics.

Del ‘Negrillo’ al monococum

En el decurs del taller, de 14 hores de durada i impartit al llarg de dos dies consecutius, es van presentar tots els blats espanyols de biodiversitat i es va explicar com elaborar pans amb aquests blats de manera efectiva i senzilla. En concret, els blats analitzats van ser: ‘Negrillo’, ‘Florencio Aurora’, espelta, monococum i ‘Senatore Capellum’.

 

Pans de la master class 'Els Pans de la Ceres Hispànica’

Noticies relacionades

Amb el suport de: