Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

Tres agremiats mostren la seva excel·lència flequera al Telenotícies Vespre de TV3

El Telenotícies Vespre de TV3 ha dedicat l’espai Contraportada del Telenotícies del 15 de febrer a tres joves flequers agremiats que ofereixen pa de qualitat, elaborat artesanalment amb blats antics i llargues fermentacions, segons ha explicat el presentador del programa, Toni Cruanyes.

La qualitat de la fleca artesana de la província de Barcelona té cada vegada més ressó mediàtic. Prova d’això és el reportatge que el Telenotícies Vespre de TV3 ha dedicat a tres nous forners agremiats que destaquen per la seva excel·lència, i en el qual es menciona l’Escola de Flequers Andreu Llargués i el Gremi com a referent formatiu de la fleca artesana i de qualitat.

Es tracta de Jordi Gasque del Forn de Nulles, Guillem Giné de Sant Cugat del Vallès i Verónica Garate de Molins de Rei. Durant el reportatge, expliquen el seu procés d’elaboració, sempre buscant l’excel·lència i amb les millors i més saludables matèries primeres.

Tots tres tenen en comú que van arribar a la professió procedents d’altres oficis arran de la crisi del 2008, i van començar a fer pa sense sospitar que els acabaria apassionant, s’assenyala a la peça televisiva, que es pot consultar en el següent enllaç: