Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

Un any més, presents a la fira de formació i ocupació de Sabadell

Un any més, des del Gremi de Flequers de la província de Barcelona i la Baking School Barcelona Sabadell, s’ha apostat per estar presents a la fira de formació i ocupació de Sabadell, la SBD Fira PRO: Formació i Treball, per presentar l’oferta de formació professional integrada d’FP inicial, ocupacional i continua que ofereix la nostra escola.

El primer dia de la fira, la presidenta del Gremi, Mònica Gregori; el secretari General, Carles Cotonat, i l’equip de Formació encapçalat per Montse Ruiz, van inaugurar  un  destacat estand d’informació on els assistents han pogut consultar l’oferta formativa i conèixer el sector una mica més de prop. 

Demostracions pràctiques de l’ofici

A més a més, per tal de captar l’atenció dels visitants, l’Escola ha preparat unes demostracions diàries conduïdes per la Mari Cruz Barón, sotsdirectora del centre, sota el nom de ‘Fes pa!’. Aquestes demostracions han tingut convidats especials com els formadors David Hernández i Matt Valette, que juntament amb els alumnes del Certificat de Professionalitat de Fleca i Brioixeria han preparat diferents productes sota l’atenta mirada dels visitants.