Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

Una clienta de Banyoles guanya un cotxe en comprar un Pa de Pagès Català amb IGP

Rosà Jordà, premiada a la promoció ‘El Pa de Pagès Català vol que aneu sobre rodes’, del Consell Regulador de la IGP.

El passat estiu, les fleques integrades en el Consell Regulador de la Indicació Geogràfica Protegida (IGP) Pa de Pagès Català van realitzar una promoció entre els seus clients mitjançant la qual es va sortejar un Opel Corsa model 120è Aniversari. 

Entre el 4 i el 25 de juliol, es van repartir més de 100.000 butlletes entre els compradors de pa amb IGP a tot Catalunya. La promoció, intitulada ‘El Pa de Pagès Català vol que aneu sobre rodes’, va comptar també amb un anunci emès a TV3 en 28 passis al llarg de 10 dies.

El sorteig es va fer en directe a través de la xarxa social Instagram, i va comptar amb la presència del secretari general del Gremi de Flequers de la Província de Barcelona, Carles Cotonat, com a testimoni, juntament amb el president del Consell Regulador, Antoni Figuera. 

Sorpresa

La guanyadora va ser la Rosa Jordà, clienta habitual del Forn de Pa Jaume Figueras, de Banyoles. En ser contactada pel Consell Regulador per comunicar-li que havia resultat premiada, va mostrar la seva sorpresa davant el fet que només comprant un pa de pagès de mig kg hagués pogut guanyar un cotxe. 

L’acte de lliurament del premi es va celebrar el mes de setembre i es va retransmetre per Instagram. En el decurs de l’acte, Rosa Jordà va rebre el cotxe de mans del president del Consell Regulador i de Jaume Figueras, propietari de la fleca on va obtenir la butlleta premiada.

Noticies relacionades