Search
Close this search box.

The Baker 2025 anuncia els finalistes de la seva tercera edició

El concurs professional “THE BAKER”, que reconeix i impulsa l’excel·lència en fleca, ha donat a conèixer els finalistes que competiran pel prestigiós títol en la seva propera edició, que se celebrarà del 4 al 6 de novembre a Barcelona.

Aquest esdeveniment, que ja s’ha consolidat com una de les cites imprescindibles del sector, és una plataforma única per celebrar la passió per la fleca, fomentar la innovació i compartir coneixement entre professionals.

Els finalistes hauran d’afrontar una sèrie de reptes que posaran a prova la seva destresa tècnica, creativitat i capacitat de treball.

Els finalistes seleccionats aquest any són:

Martí Alemany – Forn de la Rambla (Vilanova i la Geltrú), reconegut com una de les millors fleques d’Espanya a la Ruta del Buen Pan.

Alex Arrieche – Professional emergent que ha destacat per la seva visió creativa i l’aposta per la fleca innovadora.

Luis Casas – Forner amb una sòlida trajectòria en la fleca artesana i reconegut pel seu compromís amb la qualitat i la tradició al Forn Vallespir.

Xavier Sistare – 5º Generació del Forn Sistarè, destacat per la seva excel·lència tècnica i l’aposta constant per l’evolució de l’ofici.

Els quatre finalistes competiran en una emocionant ronda decisiva el 4 i 5 de novembre a les instal·lacions de la Baking School Barcelona Sabadell, on presentaran les seves creacions davant d’un jurat format per experts de prestigi. La gran final i l’entrega de premis tindran lloc el 6 de novembre al Gastronomic Forum Barcelona.

El guanyador del Premi THE BAKER rebrà un xec i una formació personalitzada amb Yohan Ferrant a la Baking School Barcelona Sabadell. També es lliuraran reconeixements especials en categories com millor pa de massa mare, millor pa nutricional i millor brioixeria, reforçant el compromís del certamen amb la innovació i l’excel·lència.

Aquest concurs, organitzat per la Baking School Barcelona Sabadell del Gremi de Flequers de la Província de Barcelona (GREMIPA), compta amb el suport de grans marques com Barry Callebaut, Bongard, Farinera Coromina, Dispan, Fills de Moretó, Harinas Ylla, Dir Informàtica i Mas Uniformes.

Noticies relacionades

Amb el suport de: