Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

A punt de començar a l’Escola Andreu Llargués una renovada edició del Curs d’Iniciació a la Fleca

El proper 17 de gener comença a l’Escola de Flequers Andreu Llargués un nou curs d’iniciació a la fleca, adreçat a aquelles persones que vulguin aprendre un ofici tan apassionant i amb tan bona sortida professional com és el de la fleca. El curs es perllongarà fins al 17 de febrer, amb un total de 120 hores de durada distribuïdes en 20 sessions, amb horari de dilluns a dijous de 15 a 21 hores.

Com a novetat, aquest any, el curs rebrà un nou enfocament més tècnic i obre una nova branca adreçada a treballadors en actiu que vulguin aprofundir en els seus coneixements i perfeccionar la tècnica. Fins i tot, s’ofereix un descompte del 20% per a titulars o treballadors d’una empresa agremiada al Gremi de Flequers de la Província de Barcelona. A més a més, és 100% bonificable per a aquells treballadors que estiguin cotitzant dins el règim de la Seguretat Social.

Amb aquesta iniciativa, el Departament de Formació del Gremi busca contribuir a donar cobertura a la principal demanda de perfils professionals del sector en fleca, formant nous treballadors capaços de responsabilitzar-se de la producció. Aquest és un perfil escàs o inexistent al mercat de treball, i es busca donar cobertura a aquesta necessitat amb els alumnes que es formen a l’Escola. Així, el Gremi i l’Escola renoven la seva aposta pels cursos de base davant la manca de treballadors qualificats que pateix el sector.