Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

Agafar un avió per formar-se a l’Escola Andreu Llargués

Cada vegada són més les persones, com el canari José Fuentes, que es desplacen per rebre la millor formació

José Fuentes ha recorregut 2.500 km per rebre la millor formació flequera. És pastisser i viu a Tenerife, on és propietari de l’empresa Pecado Artesanal. Assegura que es va assabentar de la possibilitat de venir a formar-se a l’Escola de Flequers Andreu Llargués a través de la recomanació d’una amiga, companya de l’escola de pastisseria on va estudiar, a Valladolid. “Ella havia fet el Curs d’Iniciació a la Fleca i estava entusiasmada amb la formació que havia rebut a l’Escola Andreu Llargués, així que em va animar a fer el pas. Me n’alegro molt d’haver-li fet cas!”, exclama.

Fuentes ha passat una setmana a l’Escola, assistint al Curs d’Iniciació a la tarda i rebent formació a mida als matins. «Estic molt satisfet amb l’excel·lent formació que he rebut, la filosofia de treball i la gent que he conegut a l’Escola. He rebut un tracte exquisit», assegura.

“Vaig optar per l’Escola en lloc de formar-me amb algun professional particular perquè ofereix un mètode, un suport, un equip professional amb varietat de criteris, una trajectòria i un prestigi que marquen la diferència”, valora.

Prestigi creixent

Fuentes no és l’únic alumne que ha estat disposat a detenir la seva vida i recórrer milers de quilòmetres per formar-se a la nostra escola. L’any passat, el centre formatiu va acollir un alumne que va venir de Miami, sense anar més lluny. I de fet, el Departament de Formació del Gremi assegura que cada vegada són més les persones d’arreu interessades a venir a la nostra Escola, donat el prestigi creixent que està agafant a nivell mundial.

Noticies relacionades

Amb el suport de: