La Baking School Barcelona Sabadell, de la mà del director Yohan Ferrant, reprèn el calendari de Master class d’excel·lència amb un final d’any ple de cursos únics.
Recordem que les master class són formacions d’alt nivell, exclusives a Espanya, enfocades per gaudir de l’excel·lència de la fleca, que aporten al sector i als nostres professionals a tenir més èxit i millorar les seves tècniques d’elaboració com a forners i apassionats del món del pa. A continuació us deixem les pròximes sessions:
Pasteles panaderos
• Duració: 10 hores
• Dies: 18 i 19 de setembre
• Master class subvencionada
La Baguette i els seus conceptes diversos
• Duració: 10 hores
• Dies: 4 i 5 d’octubre
L’excel·lència del croissant artesà
• Duració: 10 hores
• Dies: 30 i 31 d’octubre
Panettone: noves tendències
• Duració: 15 hores
• Dies: 20, 21 i 22 de novembre
Le flan parisien
• Duració: 10 hores
• Dies: 4 i 5 de desembre
• Master class subvencionada
Per a més informació, contacteu amb el departament de formació al 93 487 18 18 o a formacio@gremipa.com.