Search
Close this search box.

Arrenca el curs escolar amb noves master class

La Baking School Barcelona Sabadell, de la mà del director Yohan Ferrant, reprèn el calendari de Master class d’excel·lència amb un final d’any ple de cursos únics.

Recordem que les master class són formacions d’alt nivell, exclusives a Espanya, enfocades per gaudir de l’excel·lència de la fleca, que aporten al sector i als nostres professionals a tenir més èxit i millorar les seves tècniques d’elaboració com a forners i apassionats del món del pa. A continuació us deixem les pròximes sessions:

Pasteles panaderos

• Duració: 10 hores

• Dies: 18 i 19 de setembre

Master class subvencionada

La Baguette i els seus conceptes diversos

• Duració: 10 hores

• Dies: 4 i 5 d’octubre

L’excel·lència del croissant artesà

• Duració: 10 hores

• Dies: 30 i 31 d’octubre

Panettone: noves tendències

• Duració: 15 hores

• Dies: 20, 21 i 22 de novembre

Le flan parisien

• Duració: 10 hores

• Dies: 4 i 5 de desembre

Master class subvencionada

Per a més informació, contacteu amb el departament de formació al 93 487 18 18 o a formacio@gremipa.com.

Noticies relacionades

Amb el suport de: