Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

Betevé es fa ressò de les pràctiques de persones amb discapacitat formades a l’Escola

Els mitjans de comunicació continuen fent-se ressò de l’activitat formativa del Gremi i de la Baking School Barcelona Sabadell, en benefici del sector i de la societat en general. En aquest cas, Betevé ha publicat un article en què explica les pràctiques a fleques de Barcelona que estan fent persones amb discapacitat formades a la nostra escola.

Aquests treballadors, que es formen i fan pràctiques a fleques de la ciutat per afavorir la contractació i, alhora, combatre la manca de mà d’obra al sector, han fet 120 hores de formació teòrica i 80 de pràctiques gràcies al curs d’iniciació impulsat per l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat (IMPD), Barcelona Activa i el Gremi de Flequers.

La iniciativa està pensada per fomentar la inclusió laboral del col·lectiu i, a més, captar talent per al sector, ja que en falta. «Tenen facilitat per a les tasques manuals i repetitives. Jo necessito gent i n’hi ha de disposada a treballar… Fem una aposta en comú!», reivindica Mònica Gregori, vicepresidenta del Gremi i flequera a L’Obrador dels 15, en l’article.

En concret, la col·laboració de l’Escola consisteix a impartir una formació professionalitzadora, amb subvenció de Barcelona Activa, adreçada a persones d’aquest col·lectiu interessades a treballar com a auxiliars de fleca. El curs, de 120 hores de durada i 80 hores de pràctiques, s’emmarca en el programa Inclou Futur, dirigit a empreses socialment responsables amb el seu territori i la seva comunitat.