Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

Com fer el croissant de Yohan Ferrant, la setmana que ve a l’Escola Andreu Llargués

El director de l’Escola de Flequers Andreu Llargués, Yohan Ferrant, impartirà la setmana que ve una fascinant master class sobre l’excel·lència del croissant artesà. Concretament, aquest curs, adreçat a professionals. tindrà lloc el dilluns 24 i el dimarts 25 d’octubre, amb horari de 15,30 a 20:30 hores i un total de 10 hores de formació.

En el decurs d’aquesta formació Ferrant aprofundirà en les tècniques de base d’elaboració del croissant artesà: pastat, laminat, fermentació, cocció, acabats, farcits i conservació, partint de la base que el croissant artesà és cada dia més demandat en el nostre sector. “Actualment, hi ha un gran interès per part de la clientela i és imprescindible tenir un bon croissant en la nostra fleca”, assegura Ferrant. Així, abordarà varietats del croissant, com: recte i corbat, bicolor, de melmelada d’albercoc, de crema de xocolata, de cereals, de taronja i llimona i de crema d’ametlla.

Yohan Ferrant és, sens dubte, un dels grans actius de l’Escola de Flequers Andreu Llargués. Guanyador de la Selecció Francesa de Fleca per al Mundial 2019, tercera posició en el 7è ‘Mondial du Pain’, entrenador dels subcampions de la vuitena edició d’aquest certamen i Premi al Millor Pa Biològic del Món, Yohan Ferrant és reconegut com a un dels grans mestres flequers del panorama internacional. Sempre és una gran oportunitat acudir a una de les seves master classes, que realitza periòdicament al nostre centre formatiu.