Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

Daniel Jordà i Toni Vera, reconeguts per Sermont a l’Excel·lència Artesana

El proveïdor de maquinària de Newspa presenta un nou guardó a l’Excel·lència Artesana que ha reconegut a 13 forners i pastissers d’Espanya en la seva primera edició

 

Sermont, proveïdor Newspa i distribuïdor de marques líders al sector sector pastisser i forner, presenta el seu premi a l'»Excel·lència artesana» amb el qual vol reconèixer a professionals que han destacat per realitzar una activitat artesanal excepcional des de molts vessants.

La marca destaca que la idea d’aquest reconeixement s’inspira en la Ruta Espanyola del Bon Pa, en la qual Sermont col·labora com a patrocinador i en la qual es distingeix a forners distingits de tot el país. Tanmateix, els més de 60 anys d’experiència al mercat, els ha permès detectar els professionals que elaboren productes resenyables i les seves especialitats referents. Amb aquesta acció, “volem estendre el reconeixement a pastissers, confiters i forners que, sense haver participat necessàriament en aquest esdeveniment, estan fent una labor excel·lent que contribueix a millorar l’ofici, a inspirar, a motivar i fer brillar el sector i al nostre país a nivell internacional ”, afirmen.

Hem valorat des de l’artesà que ha sobresortit per la innovació, fins al qual ha sabut combinar la tradició amb la creativitat, els forners que han fet un pa excepcional, els pastissers que han estat una inspiració, els que han brillat per una especialitat concreta com el panettone, el croissant, el *xuixo, el tortell…”, assegura l’equip de Màrqueting de la companyia.

Entre els guardonats d’aquesta primera edició trobem a l’agremiat Daniel Jordà de Panes Creativos, al qual es reconeix el seu treball, el seu esforç i sobretot la seva creativitat en el món del pa i del panettone. Precisament, acaba de ser guardonat amb el Premi al Millor Panettone Clàssic d’Espanya 2022.

També s’hi troba el professor de l’Escola de Flequers Andreu Llargués, Toni Vera juntament a LLuis Canal, amb la Pastisseria Canal de Barcelona, als quals reconeixen la qualitat de la seva pastisseria i el seu brioix, i per saber combinar tradició i creativitat. Recordem que l’establiment ha guanyat aquest 2022 el Concurs al Millor Croissant d’Espanya per tercera vegada.

La resta de guardonats per la seva trajectòria son:

 • Vicent Pascual (De Sabors, Altea). Reconeixement al treball que ha fet durant l’any, especialment pel seu producte final de pastisseria que destaca per la varietat i precisió en l’elaboració i presentació.
 • Jaime Rodríguez (Praliné, Gijón). Reconeixement a la qualitat i varietat. Com a patrocinador de la Millor Pasta de Te d’Espanya 2022, Sermont ha pogut constatar la qualitat de la seva pastisseria.
 • Christian Escribà, Pol Escribà i Patricia Schmidt (Pastisseria Escribà, Barcelona). Reconeixement a la creativitat i exquisidesa en les elaboracions xocolateres, així com una aportació contínua al món de la xocolata.
 • David Hernández (Montserrat Forners, Barcelona). Reconeixement per la seva tasca artesanal de qualitat en el món del pa. Amb aquesta distinció, Sermont vol animar-li a créixer i entrar en el món de la pastisseria, marcant-se així nous reptes en la seva carrera professional.
 • Julià Castelló (Xuixo Castelló, Girona). Reconeixement per la qualitat de les seves elaboracions i l’esforç per preservar productes tradicionals de la seva terra com és el “xuixo” amb innovació, varietat i inspiració.
 • Alberto Domingo (Forns Domingo, Port de Sagunt). Reconeixement pel seu primer premi en el Campionat Mundial de Pizza Picant 2022, celebrat a Calàbria (Itàlia). Un guardó que serveix d’inspiració per als joves.
 • Josep Maria Rodríguez i Ana Jarquin (La Pastisseria Barcelona). Reconeixement a les seves elaboracions pastisseres icòniques, animant-los a continuar innovant.
 • Lluc Crusellas (El Carme, Vic). Reconeixement al seu treball, esforç i excel·lent capacitat i creativitat en el món de la xocolata, com ha demostrat amb la seva victòria el World Xocolata Masters.
 • Oriol i Anna Carrió (Pastisseria Carrió, Barcelona). Reconeixement a la seva aportació personal i innovadora en el món de la pastisseria artesanal preservant les tradicions, amb el mèrit d’haver guanyat el Millor *Panellet de Pinyons de Catalunya.
 • Jesús Manuel Fernández (Orgaz, Toledo). Reconeixement a la qualitat i varietat de les seves elaboracions, així com a la riquesa de la matèria primera, la precisió dels processos de producció i la conservació de les receptes tradicionals.
 • Claudi Uñó (Pastisseria Uñó, Mataró). Reconeixement a la qualitat del seu producte i a la seva pastisseria, referent en la seva zona i amb continuïtat de negoci.