Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

Debic estarà a Madrid Fusión

Debic estarà a Madrid Fusión

Els propers 23, 24 i 25 de gener, Debic, la marca de Friesland Campina Professional de productes lactis dissenyada per a professionals de l’hostaleria, pastisseria, fleca i gelateria, serà present a Madrid Fusió, el congrés d’alta cuina més important a nivell internacional que reuneix tots els anys als professionals més destacats en el sector gastronòmic.

A l’estand de Debic es podrà conèixer tot el portfolio de productes i solucions disponibles per al canal Horeca i Bakery. A més, comptarà amb variades activitats en les quals els seus tècnics culinaris realitzaran diferents elaboracions i respondran consultes sobre els productes Debic i es podrà gaudir xou cookings en viu de Carito Lourenço (Xef Restaurant Fierro, Estrella Michelin) i Miguel Carretero (Xef Restaurant Santerra, autor de la millor croqueta del món).

Per part seva, en l’escenari polivalent, el reconegut pastisser Daniel Álvarez (Pastisseria Dalúa i ambaixador Debic de pastisseria) realitzarà una ponència en la qual donarà a conèixer la tècnica perfecta per a mantenir sempre el control en les seves masses fullades.

Cartell d’activitats Debic a Madrid Fusión 

 

Noticies relacionades

Amb el suport de: