Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

Debic ofereix una Masterclass online i gratuïta per als professionals del sector

La iniciativa s’integra a la nova campanya ‘En Buenas Manos’ i s’imparteix des del passat 10 de maig.

 

Debic, marca de productes lactis per a professionals pastissers i flequers, ha aprofitat el llançament dels seus nous envasos per iniciar la campanya ‘En Buenas Manos‘.

‘En Buenas Manos’ es una iniciativa dissenyada expressament per als professionals del sector, a través de la qual Debic expressa el seu compromís amb l’excel·lència i amb els qui confien en els seus productes. Aquesta campanya incorpora una Masterclass de pastisseria amb productes Debic impartida per l’assessor tècnic en pastisseria, Bruno Van Verenbergh. La classe està disponible des del 10 de maig a través de la seva web. Així, la marca pretén facilitar la feina dels pastissers i flequers i oferirà tècniques i receptes que fomenten la creativitat a l’obrador.

Aquesta és una oportunitat pels professionals de tot el país que podran conèixer en profunditat les possibilitats de cada producte Debic de la mà d’un especialista. “En el llibre del Centenari Debic recollim una infinitat de creacions elaborades per una gran representació de professionals del gremi, juntament amb propostes pròpies. En aquesta Masterclass es mostren pas a pas algunes d’aquestes creacions amb un toc personal i l’ús de tècniques desenvolupades especialment per treure el major partit a les nostres nates i mantegues”, revela Van Vaerenbergh.

A més a més, a la mateixa web es poden consultar les receptes, consells per l’aplicació adequada als productes Debic i articles per treure-li major rendiment al negoci. “’En Buenas manos’ és una magnífica campanya dirigida al segment de Pastisseria i Fleca, que té per finalitat oferir solucions i consells útils als professionals en el seu dia a dia. Una campanya amb una àmplia presència en línia i offline, per a la qual també hem comptat amb la imatge del nostre ambaixador Daniel Álvarez (Pastisseria Dalua, Elx) per a entendre millor les necessitats i preocupacions dels professionals”, explica la Màrqueting manager de Debic España, Mari Zurita.

Registre previ per a la Masterclass gratuïta: www.debic.com/es-es/descubre-pasteleria

Noticies relacionades

Amb el suport de: