Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

El Gremi, a la cloenda del programa Coneixement d’Oficis de Sabadell

Nombrosos alumnes de diversos centres educatius han assistit a la cloenda del projecte Coneixement d’Oficis de l’Ajuntament de Sabadell, un acte de reconeixement per l’alumnat, professorat i gremis que participen en aquesta activitat.

La trobada, celebrada recentment a l’Auditori Fira de la cocapital del Vallès Occidental, ha comptat amb la presència del president del Gremi de Flequers de la Província de Barcelona, Andreu Llargués, i el secretari general Carles Cotonat, juntament amb Marta Farrés, alcaldessa de Sabadell; Montserrat González Ruiz, tinenta d’alcaldessa de Desenvolupament Econòmic i Impuls Administratiu, entre altres.

Aquest projecte escola-treball serveix per ajudar els joves de 2n cicle d’ESO a definir el seu itinerari formatiu i laboral mitjançant tallers integrats dins la programació acadèmica, de manera que l’alumnat passa per totes les especialitats, inclosa, per suposat, la fleca. L’objectiu és apropar els joves a la pràctica dels oficis.
El Gremi participa en aquest projecte des de fa anys, oferint els alumnes d’ESO de Sabadell la possibilitat de conèixer com és el dia a dia a la fleca, mitjançant tallers específics a les instal·lacions de l’Escola de Flequers Andreu Llargués.

Noticies relacionades

Amb el suport de: