Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

El Gremi celebra amb la fleca internacional el Dia Mundial del Pa

El Gremi ha preparat un pòster per als establiments i xarxes socials, que els agremiats poden exposar a les seves botigues.

El pròxim dia 16 d’octubre, la fleca internacional celebrarà la 18a edició del Dia Mundial del Pa, i el Gremi de Flequers de la Província de Barcelona, com ja és tradició, ha contractat l’emissió de falques publicitàries a alguns dels programes de ràdio amb més audiència de Catalunya, com ara ‘El Món’, ‘La Competència’, ‘Vostè Primer’ o ‘Versió RAC1’ a RAC 1, o ‘El Matí’, ‘Que no surti d’aquí’, ‘Catalunya Migdia’ o ‘La Tarda’ a Catalunya Ràdio. 

Les falques s’emetran durant tot el dia 16 d’octubre i serviran, com cada any, per donar a conèixer aquesta diada entre els consumidors i el públic en general. El text de la falca és el següent:

«Avui celebrem el Dia Mundial del Pa. Un aliment que ha acompanyat la humanitat des dels seus primers passos. Per aixó, darrera cada llesca de pa trobem història, evolució i tradició. Amb creacions elaborades a diari pels nostres flequers i flequeres que fan d’aquesta professió tot un art. Des del Gremi de Flequers de la Província de Barcelona, aprofitem avui, Dia Mundial del Pa, per agrair la teva confiança».

Falca de ràdio del Dia Mundial del Pa

A més a més, el Gremi ha preparat un pòster del Dia Mundial del Pa per als establiments i xarxes socials, que els agremiats poden exposar a les seves botigues i que s’ha fet arribar per missatger als seus domicilis. Per compartir aquesta imatge als establiments i xarxes socials, es pot descarregar en diferents formats: pòsterpost per a xarxes socials i història per a xarxes socials

En cas de tenir qualsevol problema, els agremiats poden contactar amb el Departament de Secretaria del Gremi.