Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

El Gremi celebra l’Assamblea General de Socis 2024

Aquesta dijous, 6 de juny, s’ha celebrat a la seu del Gremi de Flequers de la Província de Barcelona l’Assemblea General de Socis, la primera presidida per Mònica Gregori.

Durant la trobada, s’han aprovat els Comptes Anuals i la gestió del Comitè Executiu i la Junta Directiva Intercomarcal de l’exercici 2023, així com el Pressupost d’Ingressos i Despeses per a l’exercici 2024.

Segons la Memòria d’Activitats corresponent a l’exercici 2023, la formació va ser, un any més, un dels eixos estratègics del Gremi en el passat exercici, amb 129 cursos i 6.500 hores de formació que van captivar l’interès de 1.566 alumnes a l’Escola de Flequers Andreu Llargués.

D’altra banda, el Gremi va tenir una presència destacada en fires i esdeveniments, impulsant la cultura del pa en tot tipus d’escenaris, com la Fira PRO de Sabadell, el Gastronòmic Fòrum Barcelona o el Saló d’Ocupació. 2023 també va ser l’any en què es va celebrar la primera edició del Concurs de Baker, i la nostra Escola va obtenir un doble podi al The Best of Mondial du Pain.

En l’àmbit corporatiu, el Gremi va participar a reunions amb entitats com el Ministeri d’Agricultura, la Generalitat o PIMEC. A més a més, Enric Bordas, membre del Comitè Executiu i de la Junta Directiva del nostre Gremi, va ser escollit nou membre del Comitè Executiu de la Cambra de Comerç de Barcelona.

Com cada any, la Nit del Pa va ser un dels moments més importants de l’any per al Gremi i el sector. Enguany, es va celebrar al Recinte Sant Pau i va ser una vetllada molt especial, ja que es va oficialitzar el relleu a la presidència del Gremi. Després de 30 anys de decicació a la fleca, Andreu Llargués va cedir aquesta alta responsabilitat a Mònica de Gregori, que es va convertir en la primera dona en presidir l’ens gremial.

D’altra banda, el Gremi ha continuat gestionant la seva Borsa de Treball, una de les moltes eines valuoses que permeten ajudar als agremiats en el seu dia a dia, i que durant el 2023 ha estat extremadament activa, amb un 20% d’oficials de primera de fleca, un 3% d’oficials de segona, un 52,5% d’auxiliars de fleca, un 7% d’oficials de pastisseria i un 17,5% de venedors. Així mateix, el Gremi disposa d’una Borsa de Negocis, que gestiona les ofertes i sol·licituds de compra i venda de negocis o maquinaria, que precisen els seus agremiats.

Noticies relacionades

Amb el suport de: