Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

El Gremi convoca l’Assemblea General de Socis el proper 7 de juliol

De conformitat amb el que estableix l’article 19 dels estatuts socials, el Gremi de Flequers de la Província de Barcelona ha convocat l’Assemblea General de Socis, que se celebrarà, amb caràcter ordinari, el dijous 7 de juliol a les 11:30 hores, en primera convocatòria, en el domicili social del Gremi, al c/ Pau Claris, 134, 3er de Barcelona. En el cas de falta d’assistència, la Junta se celebrarà, en segona convocatòria, mitja hora més tard (a les 12:00 hores), el mateix dia i en el mateix lloc.

Quant a l’ordre del dia de la reunió, s’abordaran els següents punts:
Aprovació, si escau, de l’acta de l’anterior Assemblea General de Socis.
Informe del president del Gremi, Sr. Andreu Llargués Claverol.
Aprovació, si escau, de la memòria d’activitats de l’exercici 2021
Aprovació, si escau, dels comptes anuals del Gremi, així com la proposta d’aplicació del resultat, corresponent a l’exercici tancat a 31 de desembre de 2021.
Aprovació, si escau, de la gestió del Comitè Executiu i de la Junta Directiva Intercomarcal durant l’exercici 2021.
Aprovació, si escau, del pressupost d’ingressos i despeses per a l’exercici 2022.
Precs i preguntes.

Els agremiats que ho sol·licitin podran revisar a les oficines del Gremi la documentació comptable que s’ha de sotmetre a l’aprovació de l’esmentada Assemblea. Atès que l’aforament és limitat, el Gremi prega els socis que confirmin prèviament la seva assistència, per tal de poder organitzar adequadament els espais.

En cas de no poder assistir a l’Assemblea, prega als socis que retornin signada la delegació de representació, que es pot trobar clicant aquí.

Noticies relacionades

Amb el suport de: