Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

El Gremi desitja als forners i amants de la fleca un 2022 ple de felicitat i bon pa

El Gremi de Flequers de la Província de Barcelona vol desitjar a tots els flequers, així com als seus clients i, en general, a totes aquelles persones que estimen el pa artesà, un any nou ple de felicitat i en el qual puguin gaudir dels millors productes flequers elaborats amb la màxima excel·lència.

En paraules del president del Gremi, Andreu Llargués, «l’any passat, malauradament, vam haver de celebrar un Nadal molt diferent. Aquests dies hem gaudit d’unes festes entranyables, i si bé encara no és el Nadal que a tots ens agradaria gaudir, si més no hem pogut recuperar certa normalitat i tornar a retrobar-nos i a reunir-nos amb familiars i amics per celebrar unes festes tan estimades. Hem celebrat, doncs, un Nadal més junts!!», exclama.
«Mantinguem l’esperança que aviat superarem aquesta situació tan terrible i recuperarem plenament els temps anteriors. Com sempre, però especialment des de l’esclat d’aquesta pandèmia, estic molt orgullós de ser forner, i de com amb la feina diària dels flequers i flequeres de tota Catalunya, fem arribar als nostres clients un producte tan especial i essencial con és el pa, contribuint a l’esperança d’assolir aviat la desitjada normalitat que tots volem recuperar», conclou.

Noticies relacionades

Amb el suport de: