Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

El Gremi es reuneix amb el president de PIMEC

A la trobada s’han tractat alguns dels temes que més preocupen al sectror: la sequera, l’evolució dels preus, el relleu generacional i la càrrega burocràtica dels autònoms i petites empreses, entre d’altres.

El Gremi, representat per la seva vicepresidenta Mónica Gregori i el secretari general Carles Cotonat, s’han reunit amb el president de PIMEC, Antoni Cañete.

La trobada, que s’emmarca en el context de les excel·lents relacions que mantenen les dues entitats, ha servit per debatre sobre els problemes i reptes als quals s’enfronten els autònoms, mico i petites empreses, així com per seguir enfortim lligams entre les entitats.

A la reunió, els representants del Gremi han tingut ocasió d’exposar la situació en la que es troba la fleca catalana després de la pandèmia, d’una any molt complicat degut a  la crisis dels costos energètics i de producció i  la preocupació actual per com la els efectes de la sequera pot acabar afectant a la disponibilitat  i evolució dels  preus de les matèries primeres necessàries per a la elaboració dels productes de fleca i pastisseria.

També s’han tractat altres temes que afecten al sector com les properes modificacions a la normativa de comerç, que implementarà millores i més recursos per potenciar la formació professional,  la problemàtica de la manca de relleu generacional, així com la necessitat d’impulsar mesures per reduir la  excessiva càrrega administrativa i burocràtica que les normatives actuals imposen als autònoms, micro i petites empreses.

Noticies relacionades

Amb el suport de: