Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

El Gremi i l’Escola Andreu Llargués, amb estand propi al Saló de l’Ocupació

El Gremi de Flequers de la Província de Barcelona i l’Escola de Flequers Andreu Llargués han estat presents amb un estand propi al Saló de l’Ocupació, que s’ha celebrat del 9 a l’11 de novembre al Recinte Montjuïc de Fira de Barcelona en el marc de la fira Bizbarcelona, dedicat a l’emprenedoria, les empreses emergents i les pimes.

«És una fira molt adreçada als joves que busquen una sortida professional, i el perfil de les persones que s’han adreçat al nostre estand és aquest: gent molt jove que acaba de finalitzar els estudis secundaris i vol formar-se per encetar una carrera professional», explica Montse Ruiz, responsable de Formació del Gremi. «També s’han apropat algunes persones més grans que es dediquen a una altra activitat i volen reorientar la seva vida laboral, i s’interessen pel nostre sector», afegeix. «La majoria s’han interessat pel certificat de professionalitat i el curs d’iniciació a la fleca que oferim», indica.

Des del seu punt de vista, «és important per al Gremi i l’Escola tenir presència en aquest tipus de fires, per demostrar que la fleca és un sector amb molta sortida professional i una gran demanda d’ocupació, però necessitem gent formada i qualificada. Aquesta formació l’oferim amb la màxima excel·lència, i és fonamental que el nostre centre formatiu es faci visible a esdeveniments com el Saló d’Ocupació com a escola professionalitzadora», assenyala.

El Saló de l’Ocupació i Bizbarcelona s’han celebrat conjuntament per segon any i estan promoguts per l’Ajuntament de Barcelona a través de Barcelona Activa i altres entitats públiques i privades. Han comptat amb 160 xerrades i conferències i 200 tallers i activitats, oferint eines i oportunitats per accedir al món laboral o reorientar el perfil professional, mitjançant assessorament, tallers pràctics, seminaris, contactes amb empreses i tota mena d’activitats.

Noticies relacionades

Amb el suport de: