Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

El Gremi, l’Escola i els subcampions del Mondial triomfen a InterSICOP

El Gremi de Flequers de la Província de Barcelona i l’Escola de Flequers Andreu Llargués han participat amb estand propi a InterSICOP, el Saló Internacional de Fleca, Pastisseria, Gelateria i Cafè, celebrat del 18 al 22 de febrer a IFEMA Madrid.

 

En aquest estand, el personal del Gremi i l’Escola ha atès als nombrosos visitants que s’han interessat en la formació oferida pel centre formatiu i l’activitat de l’ens gremial.

D’altra banda, els subcampions del darrer Mondial du Pain, Enric Badia i Marta San José, juntament amb el seu entrenador, Yohan Ferrant, director de l’Escola Andreu Llargués,han protagonitzat en el marc de la fira una demostració sota el títol «Pans i brioixeria per al Mondial du Pain«.

En el decurs de la seva intervenció, Badia, San José i Ferrant han compartit amb un nombrós públic els secrets de la seva fita històrica al campionat mundial. Aquesta demostració ha estat organitzada per la Confederació Espanyola de Fleca, Pastisseria, Brioixeria i Afins (Ceoppan), dins d’un ambiciós planning amb figures com els mestres flequers Manuel Flecha i Juanma Uribe o la Selecció Espanyola de Fleca Artesana (‘Espigas‘).

Finalment, la subdirectora de l’Escola Andreu Llargués, Mari Cruz Barón, ha format part del jurat del Campionat d’Espanya de Fleca Artesana, celebrat en el marc de la fira.