El president de l’Agència FPCAT visita l’Escola Andreu Llargués

L’Escola de Flequers Andreu Llargués ha rebut aquesta setmana una nova visita per part d’un alt càrrec de l’àmbit polític i institucional. En aquesta ocasió, ha estat el torn de Fabian Mohedano, president executiu de l’Agència Pública de Formació i Qualificació Professionals de Catalunya (FPCAT).

Mohedano ha estat acompanyat, en la seva visita a les instal·lacions del centre formatiu, pel president del Gremi de Flequers de la Província de Barcelona, Andreu Llargués; la vicepresidenta, Mònica Gregori, i el secretari general, Carles Cotonat, entre altres personalitats. Com a amfitrions, també han estat presents el director de l’Escola, Yohan Ferrant, i la subdirectora, Mari Cruz Barón.
El president de l’Agència FPCAT ha quedat meravellat per les instal·lacions de l’Escola i la qualitat de l’ensenyament que s’ofereix al centre formatiu. Cal destacar que l’Agència FPCAT és l’òrgan de direcció i coordinació dels serveis bàsics del sistema de formació i qualificació professionals i de gestió dels serveis que li són propis. Aquest ens és bàsic per a la gestió eficaç de la FP a Catalunya, ja que integra la Formació Professional Inicial (del sistema educatiu) i la Formació Professional per l’Ocupació (ocupacional i contínua).