Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

Els assessors tecnològics de CEOPPAN tindran una presència destacada a ‘Madrid Fusión’

 

L’agremiat Jordi Morera (L’Espiga d’Or, de Vilanova i la Geltrú) serà un dels assessors de CEOPPAN que participaran com a ponents al ‘Madrid International Pastry’ (M*I*P), que se celebrarà del 31 de maig al 2 de juny d’enguany en el marc de ‘Madrid Fusión’.

Els assessors tecnològics de CEOPPAN Carlos Mariel, Jordi Morera i Domi Vélez tindran una participació destacada en la segona edició de Congrés de Pastisseria, Fleca i Xocolata de Madrid (M*I*P), la celebració del qual està prevista entre el 31 de maig i el 2 de juny d’aquest any.

Així, el 31 de maig, Carlos Mariel, president de Club Richemont Espanya, juntament amb Daniel Kühne (del ‘CRI), impartiran un taller sobre ‘Els preferments, sí i per què’.

El dimarts 1 de juny serà el torn de Jordi Morera (L’Espiga d’Or, de Vilanova i la Geltrú), membre del Gremi de Flequers de la Província de Barcelona i ​que va ser designat per la UIBC Forner Mundial de l’any 2017. El conegut flequer s’encarregarà d’impartir una ponència sobre ‘Massa mare i blats antics’.

I el dimecres 2 de juny serà Domi Vélez, del Forn de Vélez a Lebrija, qui desenvoluparà una ponència. En aquest cas, sobre ‘Les edats del pa’, juntament amb l’arqueòleg Manuel Lleó Béjar.

A més, està previst que Javier & Javier Cocheteux, de Pa Deliri a Madrid, presentaran una ponència sobre el projecte d’R+D ‘Influència de la fermentació en el pa’.

Segons informen des de CEOPPAN, estan convençuts que «la presència dels nostres assessors tecnològics i associats contribuirà de manera decisiva a l’èxit d’aquesta segona edició del M*I*P».

Agremiats al M*I*P

També està prevista la participació i intervenció al M*I*P de diversos professionals vinculats al Gremi de Flequers de la Província de Barcelona.
Així, a l’espai ‘Las mañanas del pan’ del dimarts 1 de juny, de 9 a 13 h, estan previstes les intervencions del conegut mestre flequer Jordi Morera, associat al Gremi, i en Lluís Costa, professor de l’Escola de Flequers Andreu Llargues.
El mateix dia, però a la sessió de la tarda, a ‘El Mundo dulce’, hi intervindrà el reconegut pastisser Jordi Bordas, també agremiat
I el dimecres dia 2 de juny serà el torn del professor col·laborador de l’Escola gremial Jordi Farrés, participant en aquest cas en ‘El Mundo dulce’.

Noticies relacionades