Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

Enric Bordas, de l’empresa agremiada SANTACREU 2.000, SL, escollit membre del ple de la Cambra de Comerç de Barcelona

Ahir van finalitzar les eleccions convocades per renovar els òrgans de govern de la Cambra de Comerç de Barcelona. En aquestes eleccions el Gremi ha participat activament impulsant i recolzant la candidatura de l’Enric Bordas, agremiat i membre de la nostra Junta Directiva i del Comitè Executiu, que ha estat escollit nou membre del ple de la Cambra en representació del Grup 7 corresponent a les empreses dels sectors de la Fusta; Suro i altres manufactures; indústries de l’alimentació; begudes i tabac.

La candidatura de l’Enric Bordas forma part de la llista conjunta VA D’EMPRESA, liderada per l’empresari i exconseller delegat de DKV, Josep Santacreu, que ha estat la llista amb més suports, i per tant  que ha guanyat les eleccions a la Cambra de Comerç de Barcelona.

La victòria de la candidatura «VA D’EMPRESA», liderada per Josep Santacreu, es materialitza en una sòlida majoria en el nou ple de la Cambra de Comerç de Barcelona. La llista de Santacreu ha obtingut 26 cadires, mentre que la d'»Eines de País» es queda en 21. A més, a aquests 26 llocs, se li afegeixen les cinc empreses independents, incloent-hi a Saba i Banc Sabadell, que s’alinearan amb Santacreu, assegurant la seva elecció com a president amb majoria absoluta en sumar 31 suports en una cambra de 60.

La proclamació oficial del nou president tindrà lloc previsiblement en el pròxim ple de la Cambra, que ha de convocar-se abans del 15 de novembre, i s’espera que Josep Santacreu sigui proclamat president en aquest important pas cap al lideratge empresarial.

Victòria majoritària del candidat del Gremi al Grup 7

Amb un contundent 55% dels vots en el seu grup, la candidatura de l’Enric Bordas, ha aconseguit una destacada victòria en el seu grup d’activitat que representa, entre d’altres, a les indústries de l’alimentació, que inclou en moltes empreses del sector de pa, pastisseria i brioxeria.

Aquest resultat  assegura una presència significativa en el nou ple de la Cambra de Comerç de Barcelona d’un flequer i membre dels òrgans de govern del Gremi de Flequers de la Provincia de Barcelona, cosa que permetrà que un empresari coneixedor de la problemàtica que afecta al conjunt de les empreses d’alimentació, i en particular a les fleques, pugui estar present en l’espai de decisió d’una entitat tan important com la Cambra de Comerç de Barcelona, des d’on treballar per impulsar i defensar mesures i iniciatives que beneficien al nostre sector.