Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

Enric Bordas escollit nou membre del Comité Executiu la Cambra de Comerç de Barcelona

La llista Va d’Empresa, presidida per Josep Santacreu, ha guanyat les eleccions i ha pres els regnes d’aquesta important institució empresarial.

El passat setembre es van celebrar les eleccions a la Cambra de Comerç de Barcelona i finalment, la llista guanyadora ha estat Va d’Empresa, encapçalada per Josep Santacreu, exconseller delegat de l’asseguradora DKV, i de la qual forma part l’Enric Bordas, agremiat i membre de la Junta Directiva i del Comitè Executiu del Gremi de Flequers de la Província de Barcelona, escollit nou membre del ple de la Cambra en representació del Grup 7 corresponent a les empreses dels sectors de la fusta, suro i altres manufactures; indústries de l’alimentació, i begudes i tabac.

La nova llista ha pres els regnes de la Cambra per 35 vots a favor dels 58 possibles. Durant el seu discurs, el nou president s’ha compromès a treballar per enfortir la influència, representativitat, eficàcia i independència de la institució.

La llista de Santacreu es completa amb els vicepresidents Eloi Plans (Fluidra), Martina Font (Font Embalatge Group) i Miquel Martí (Moventia); el tresorer Xavier Comerma (Banc Sabadell) i, completant el comitè executiu, Xavier Pujol (Fico Cables), Emma Gumbert (grup Gumbert), Salvador Vendrell (Ofisol 2000), Marta Angerri (Casa Ametller), August Tarragó (Llop Gestió Esportiva), Joan Nogués (Norprint) i Enric Bordas (Santacreu 2000).

La presència al comitè executiu de l’Enric Bordas assegura una presència significativa a la direcció de la Cambra de Comerç de Barcelona d’un flequer i membre dels òrgans de govern del Gremi de Flequers de la Provincia de Barcelona, cosa que permetrà que un empresari coneixedor de la problemàtica que afecta al conjunt de les empreses d’alimentació, i en particular a les fleques, pugui estar present en l’espai de decisió d’una entitat tan important com la Cambra de Comerç de Barcelona, des d’on treballar per impulsar i defensar mesures i iniciatives que beneficien al nostre sector.