Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

«El nostre mercat és molt competitiu. És molt difícil traslladar l’increment dels costos al preu final del producte»

El passat 4 d’octubre, el Secretari General del Gremi de Flequers de la Província de Barcelona, Carles Cotonat, va ser entrevistat al programa El Cafè de la Ràdio a Ràdio Sabadell sobre la greu situació econòmica en què es troben les fleques.

En aquesta entrevista, Cotonat va alertar que la fleca està en risc. L’increment de costos de producció i de les matèries primeres ha fet que moltes fleques, que són autònoms i petits negocis familiars, es trobin en una situació de risc imminent de tancament.

“El nostre mercat és molt competitiu. És molt difícil traslladar l’increment de costos al preu final del producte»

“Quan els números no quadren a final de mes, moltes vegades és l’empresari qui ha de posar diners de la seva butxaca. A més, no sabem quant durarà això. Són negocis de segona i tercera i generació i s’estan fent esforços per no tancar”

«Hi ha una situació de risc imminent de tancament de molts negocis; una situació que no es percep. Però, realment, la situació és dramàtica»

Cotonat insisteix que l’increment del preu del pa no compensa, ni de lluny, l’augment dels costos. A més, afegeix que la compensació és pràcticament impossible en un sector en què la competència és tan intensa.

Podeu escoltar a l’entrevista: