Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

Estrena del documental sobre Víctor García i la recuperació de blats antics

El proper 16 de juny tindrà lloc, a Castelló d’Empúries, en el marc de la fira ‘Del camp a la taula’, l’estrena del film documental ‘La recuperació de blats antics’, amb la presència de Víctor Garcia, un dels pioners en la reintroducció d’espècies d’aquest cereal gairebé desaparegudes.

‘La recuperació de blats antics’ segueix l’activitat de Víctor Garcia en el camp de l’estudi i coneixement de les diferents varietats de blats antics. El seu treball agronòmic té una importància capdal en la difusió d’una nova manera d’abordar el tema de la producció de farines a casa nostra, apostant per un sistema de producció sostenible i respectuós amb el medi ambient, de proximitat, i que indubtablement aporta un valor molt rellevant en el camp de la soberania alimentària.

Víctor Garcia ha sigut pioner en la reintroducció d’espècies de blats antics que ara tenen gran acceptació al mercat, i ha redescobert les diferents varietat de blats que es conreaven a Catalunya durant segles.

Aquest documental acompanya en Víctor en el seu treball i en la seva forma de viure alternativa, i que ha marcat de manera profunda el seu plantejament envers l’estudi i producció viable de farines de gran qualitat, a nivell organolèptic, nutritiu i de salut.

Noticies relacionades

Amb el suport de: