Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

Europastry destina més de 12 milions d’euros en ajudes directes a les fleques i a l’hostaleria a través de la seva botiga online

CONTIGO’, la nova edició del Pla Evolution de la companyia, té l’objectiu de continuar al costat dels flequers i del sector hostaler per donar-los suport en aquests moments difícils.

 

 

Per segon any consecutiu, Europastry llança el Pla Evolution, amb l’objectiu de recolzar les fleques i el canal Horeca del nostre país, a través d’ajudes directes valorades en més de 12 milions d’euros.

‘CONTIGO’ és la nova edició del Pla Evolution, un programa amb el qual la companyia vol estar al costat dels flequers i del sector de l’hostaleria que encara segueixen patint les conseqüències de la pandèmia. Com a part d’aquest nou pla, cada mes llançaran els cupons ‘CONTIGO’, fet que es tradueix en una sèrie descomptes directes per valor de més 100 € per a cadascun dels seus clients. El quals els podran canviar a la botiga online d’Europastry, tant a través del seu web com de la seva nova App, disponible per a iOS i Android.

De fet, la nova App d’Europastry ha estat redissenyada seguint el nou claim: We are Bakers. Una aplicació més eficient i ràpida amb descomptes exclusius i que permet realitzar compres de forma molt més àgil.

Kits anticovid i formacions digitals a mida per impulsar les seves vendes al canal online

Ara bé, el Pla Evolution ‘CONTIGO’ no s’acaba aquí. Tots aquells clients que es beneficiïn de tots els cupons de descomptes directes, també, rebran un complet kit anticovid per als seus establiments i podran assistir a l’E-commerce Day, una jornada que tindrà lloc al Cereal, el nou centre d’innovació en fleca d’Europastry a Barcelona, on l’equip digital de la companyia impartirà una màster class a mida per millorar la presència i posicionament online dels establiments hostalers i de les fleques amb l’objectiu d’impulsar les seves vendes a través d’una completa estratègia digital.

Noticies relacionades

Amb el suport de: