Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

Finalitza la campanya anual del Gremi amb el sorteig a les fleques

Aquest dilluns ha conclòs amb gran èxit la tradicional campanya publicitària que, cada any, el Gremi de Flequers de la Província de Barcelona porta a terme a les fleques agremiades interessades i a RAC 1 per a fomentar el consum de pa a les botigues dels seus agremiats. Demà, 1 de desembre, es portarà a terme a cada fleca el sorteig de producte entre els clients participants. Des del Gremi, es recorda a les fleques que poden enviar fotografies dels clients rebent el premi per tal de publicar-les a NEWSPA i a les xarxes socials del Gremi.

Amb el lema «Aquí és on es nota l’ofici», la campanya busca transmetre al consumidor la confiança que està adquirint un producte de qualitat amb la garantia d’haver estat elaborat per professionals flequers artesans. Ha tingut lloc entre els dies 15 i 29 de novembre de 2021. Per tal de reforçar aquest missatge, cada dia de la campanya s’han emès un total de 20 falques publicitàries als programes més escoltats de RAC 1, emissora de ràdio líder d’audiència a Catalunya. Aquestes falques han anat destinades, per descomptat, a promocionar el consum del pa entre els oients d’aquesta emissora, i en general, entre els ciutadans de Catalunya.

Quant al sorteig, com cada any, tots els establiments podran donar premis als seus clients, ja que cada lot inclou 5 premis. Per poder participar, els clients han hagut d’omplir una butlleta amb les seves dades i el nom de la fleca on han fet la compra, i dipositar-la en l’urna facilitada a cada establiment amb el seu lot. Aquest dimecres 1 de desembre, un cop acabada la campanya mediàtica, cada establiment farà el sorteig entre totes les butlletes dipositades a les seves urnes i en els següents dies publicarem les fotos que ens facin arribar.

Noticies relacionades

Amb el suport de: