Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

Gran èxit del monogràfic de pastissos flequers a la nostra Escola

L’Escola de Flequers Andreu Llargués ha programat recentment un interessant monogràfic centrat en els pastissos flequers i impartit pel director del centre formatiu, Yohan Ferrant, que ha tingut un gran èxit, tant en nombre d’alumnes com en satisfacció per part dels assistents.

De 10 hores de durada distribuïdes en dues sessions, el curs ha consistit a una introducció al món forner-pastisser a través de l’elaboració de pastissos que no necessiten fred per la seva conservació, com ara: pastís de festucs i griottins, pastís de poma caramel·litzada, pastís de pera caramel·litzada al yuzu, brownie i cake salat.
“El pastís flequer és un producte de tota la vida, que no necessita fred i que malauradament s’ha anat perdent. Amb aquest curs, volem recuperar-la i optimitzar la seva elaboració, juntament amb una bona varietat de productes en aquesta línia”, assenyala Ferrant.
“És molt interessant veure treballar un professional del nivell del Yohan. Ens ha donat tècniques i consells que ens enriqueixen molt”, assegura Nil Coderch, un dels alumnes. “Vinc sovint a les formacions de l’Escola, i sempre quedo satisfet! Aplicaré algunes de les coses que he après en aquest curs a la meva feina”, indica per la seva banda Quim Grimalt.

Noticies relacionades