Aquest 2022, l’Escola de Flequers Andreu Llargués compta amb una ambiciosa programació de master classes a càrrec de prestigioses figures de la fleca internacional i adreçades als flequers conscients de la importància de la formació contínua per tal d’assolir l’excel·lència en l’ofici.
Així, Karl De Smedt, director de l’única biblioteca de masses mare del planeta, farà un repàs de les masses mare del món i les seves biodiversitats. Per la seva banda, Matthieu Atzenhoffer, MOF 2019 i representant de França al mundial de pa, ens donarà la seva visió de la innovació i l’excel·lència en fleca. Mickael Martinez, cap pastisser d’un prestigiós hotel on fa pans i brioixeria per a diferents restaurants amb estrella Michelin, ens oferirà una classe magistral sobre brioixeria fina i rendible. José Roldán, actual preparador de l’equip dels ‘Espigas‘, ens contarà tots els seus secrets envers la brioixeria creativa. Sylvain Herviaux, MOF 2011 i ‘Ambassadeur du pain‘, abordarà els pans nutricionals.
Així mateix, el director de L’Escola, Yohan Ferrant, també impartirà un bon grapat de master classes. A més a més, juntament amb els subcampions del ‘Mondial du Pain‘, Enric Badia i Marta San José, als quals ha format i entrenat, desvelaran els secrets de les elaboracions amb les quals van aconseguir aquesta fita històrica.G
MASTER CLASSES
– ‘ELS SECRETS DEL ‘MONDIAL DU PAIN’ (15H)
Impartida per Yohan Ferrant, Enric Badia i Marta San José, subcampions del ‘Mondial du Pain’
– INNOVACIÓ I EXCEL·LÈNCIA EN FLECA (14H)
Impartida per Matthieu Atzenhoffer
– BRIOIXERIA CREATIVA. ELS SECRETS DEL PREPARADOR DE L’EQUIP DELS ‘ESPIGAS’ (10H) Impartida per José Roldán
– PANS NUTRICIONALS (14H)
Impartida per Sylvain Herviaux
– BRIOIXERIA CREATIVA I ACTUAL (14H)
Impartida per Mickael Martinez (3 i 4 de maig)
– EL VALOR NUTRICIONAL DE LES MASSES MARE DEL MÓN I LA SEVA BIODIVERSITAT’(10H) Impartida per Karl De Smedt (22 i 23 de maig)
* Impartides per Yohan Ferrant
– LE FLAN PARISIEN(5H)
– LA FLECA AL NATURAL. FARINES BIOLÒGIQUES, PANS 100% MASSA MARE (10H)
– LA BAGUET I ELS SEUS DIVERSOS CONCEPTES (10H)
– PANS INTEGRALS (10H)
– TÈCNIQUES DE LLARGA FERMENTACIÓ (10H)
– L’EXCEL·LÈNCIA DEL CROISSANT ARTESÀ (10H)
– LA BRIOIX (10H
– LA RESTAURACIÓ RÀPIDA EN LA FLECA. SNACKING GOURMET (10H)
– BRIOIXERIA CREATIVA (10H)
– PANETTONE (15H)
– PASTISSOS FLEQUERS (10H)