Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

IBA posposa la seva pròxima edició a octubre del 2023 per garantir la seva internacionalitat

IBA 2018

IBA, fira comercial de la indústria de la fleca i la confiteria, celebrarà la seva pròxima edició a Munic però del 22 al 26 d’octubre del 2023, en comptes del 24 al 28 d’octubre del 2021 com estava previst. L’entitat organitzadora de l’esdeveniment, GHM Gesellschaft für Handwerksmessen, ha decidit posposar l’esdeveniment perquè la fira pugui mantenir el seu caràcter internacional, «factor d’èxit decisiu per a l’esdeveniment», i poder proporcionar també a la indústria sectorial una oferta global i seguretat de planificació a llarg termini. El desenvolupament incert de la pandèmia, amb contínues restriccions de viatges internacionals, han motivat aquest canvi.
«L’objectiu és poder presentar una IBA 2023 en la seva dimensió habitual, amb la mateixa força i qualitat», ha assenyalat Dieter Dohr, president del consell d’administració de l’entitat organitzadora.

Tot i l’ajornament de la fira presencial, tant els organitzadors com la Confederació Alemanya de Flequers volen mantenir la cita amb la indústria enguany: en la data habitual de la fira, del 25 al 28 d’octubre però en format virtual, amb iba.CONNECTING EXPERTS . Aquesta decisió s’ha pres després de veure els bons resultats obtinguts per l’esdeveniment virtual celebrat aquest mes de març en aquest mateix format online, que va registrar 6.031 participants de 131 països, 5.340 interaccions directes en forma de converses personals i informació del producte i 11.860 inscripcions a les conferències en línia.

Noticies relacionades

Amb el suport de: