Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

Inscripcions obertes per la segona edició del The Baker


El concurs se celebra per segon any consecutiu amb la voluntat de reconèixer i prestigiar l’ofici de forner.

Els candidats poden enviar la seva inscripció de l’1 de maig al 22 de juliol.

Després de l’èxit de la seva primera edició, en la qual el forner Daniel Ramos de «La Cremita» a Chiclana de la Frontera es va alçar amb el premi The Baker 2023, aquest concurs torna en el seu segon lliurament per a honrar una vegada més als mestres del forn i la brioixeria que destaquen per la seva destresa tècnica, creativitat i visió empresarial.

El certamen, organitzat per la Baking School Barcelona Sabadell i el Gremi de Flequers de la Província de Barcelona, cerca premiar al professional amb un destacat domini de diverses tècniques de forn i brioixeria, així com per la seva capacitat per a innovar i aplicar productes forners en l’àmbit gastronòmic i nutricional.

La competició es durà a terme en dues fases. La primera fase classificatòria requerirà inscripció a través del lloc web oficial www.thebaker.pro. La convocatòria, d’abast estatal, estarà oberta des de l’1 de maig fins al 30 de juny.

Un rigorós jurat, encapçalat per Yohan Ferrant i Mari Cruz Barón, així com el guanyador de la darrera edició, avaluarà cada candidatura basant-se en criteris predefinits, seleccionant així als finalistes que avançaran a la fase final. Aquesta última etapa del concurs es durà a terme en les instal·lacions de la prestigiosa Escola Baking School Barcelona Sabadell, durant el marc de la reconeguda fira professional Gastronomic Fòrum Barcelona, que tindrà lloc del 4 al 6 de novembre de 2024.

El guardonat, a més de sobresortir en l’àmbit tècnic, haurà de demostrar qualitats en la gestió empresarial i contribuir a la promoció de la cultura i valors associats al pa.

A més del cobejat Premi The Baker, s’atorgaran reconeixements especials als finalistes destacats en categories com el millor pa de massa mare, millor pa nutricional i la millor brioixeria, reafirmant així el compromís del certamen amb l’excel·lència i la innovació en el sector del forn i la gastronomia.

Les inscripcions estan obertes fins al 30 de juny i es poden consultar les bases del concurs a http://www.thebaker.pro/bases-del-concurso/