Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

InterSICOP confirma que es celebrarà al febrer garantint la seguretat sanitària

IFEMA Madrid i el Comitè Organitzador d’InterSICOP han reconfirmat la celebració de la fira del 19 al 22 de febrer de 2022 amb unes bones perspectives de participació, reforçant els controls sanitaris i extremant totes les mesures que garanteixin el desenvolupament de l’esdeveniment en un recinte sanitàriament segur.

Així, per a accedir a la fira serà requisit obligatori presentar el Certificat Covid Digital de la UE, el QR Spain Travel Health, el Certificat de Vacunació o un test negatiu PCR o d’antígens realitzat en les 24 hores anteriors. També es desplegarà un rigorós protocol de mesures i sistemes per a garantir la seguretat de tots els expositors i visitants, que serà validat per la Conselleria de Sanitat de la Comunitat de Madrid. Així, durà a terme el control d’aforaments en el pavelló, amb sistemes automatitzats de comptatge de persones i amb un sistema intel·ligent digital per a l’anàlisi d’espais, aforaments i comportament d’assistents, controlant en tot moment les aglomeracions, a més d’exigir l’obligatorietat de l’ús de mascareta a l’interior de les instal·lacions i els controls de presa de temperatura. A això se suma la dotació d’un avançat i potent sistema de ventilació que garanteix l’eliminació de la recirculació de l’aire, la seva filtració i completa renovació cada 20 minuts, la qual cosa evita la propagació de patògens.

En aquests moments, InterSICOP té ja més del 85% de l’espai contractat. Serà el primer saló del calendari internacional a reunir a tota la indústria de la fleca, la pastisseria, la gelateria, el cafè i l’equipament. Així mateix, serà l’escenari d’importants competicions nacionals i seminaris: el MMAPE’s 22, el Campionat de Pastisseria Artesana d’Espanya; el IV Campionat d’Espanya de Gelateria; el III Campionat Nacional d’Estudiants de Pastisseria i el IV Campionat de Fleca Artesana. A més, acollirà els Seminaris de Grans Mestres de Pastisseria i Gelateria i del Fòrum Dones Forneres, als quals se suma un complet programa de jornades.